Skinkestek med brokkoli, poteter og kremet soppsaus

Skinkestek med brokkoli, poteter og kremet soppsaus

Ny oppskrift
Under 15 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Evt. smør
  • Litt salt
  • salt
Sous vide-poteter
400 g
Litt salt
Brokkoli
1 stk
Evt. smør
1 ss
Skinkestek
350 g
Kremet soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Alternativt kan du ha skinkestekskivene i aluminiumsfolie sammen med litt smør. Pakk folien sammen og stek den i ovnen i omtrent 10-15 minutter på 200 grader varmluft. Skinkesteken er allerede stekt, så den trenger kun å varmes opp. Skinken kan gjerne serveres kald. Har du litt sterk sennep eller rørte tyttebær, er det nydelig til!

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til poteter og grønnsaker. Sett fram en vid kjele eller stekepanne med høye kanter og lokk. Finn fram alle ingrediensene. En skjærefjøl og en kniv.
Hell potetene i det kokende vannet, og la disse småkoke i omtrent 5 -10 minutter.
Varm sausen forsiktig opp i en vid kjele. Legg i skivet skinkestek og dekk med lokk. La kjøtt og saus småkkoke i omtrent 5 minutter, under lokk.
Del brokkoli i buketter, skrell stilken og del den i staver. Kok brokkoli sammen med potetene de siste 3–4 minuttene. Hell av vannet og vend eventuelt inn litt smør.
Server skinkestek med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus.
God middag!