Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- melk
Basisvarer
- salt
- evt. smør
Fiskesuppe
Fiskesuppebase (Fisk, Laktose)
1 pakke
Fiskeboller (Fisk, Melk, Laktose)
1 pakke
Laksefilet (Fisk)
180 g
Vårløk
½ pakke
Gulrøtter
1 pakke
Salt
Brød
Steinovnsbakte rundstykker (Laktose)
½–1 pakke
Evt. smør
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett karrikrydder eller curry paste for en asiatisk vri på suppen. Ta ut smør til temperering slik at det er mykt når du skal smøre det på de varme rundstykkene. En skvis sitron eller lime vil gi god syre til suppen.
- Forberedelser: Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, kniv og skjærefjøl. Les tipset.
- Kok forsiktig opp fiskesuppebasen under omrøring. Hell laken av fiskebollene, og tilsett fiskebollene når suppen er begynt å bli varm. La dem trekke i suppen mens du ordner med laks og grønnsaker.
- Skyll vårløken og kutt den i tynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem på et rivjern. Del laks i terninger. Vend revet gulrot, vårløk og laks inn i fiskesuppen, og la alt bli gjennomvarmt.
- Stek rundtstykkene etter anvisning på pakken.
- Server fiskesuppe med fiskeboller, nystekte rundstykker og smør.