Indisk pytt i panne med kylling og kikerter
Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Del poteter, løk og paprika i terninger.
Varm opp en vid stekepannen eller bred bunnet kjele med olje. Stek kyllingen til den er gyllen og ta den ut av pannen.
Tilsett litt mer olje og stek potetene i 5-6 minutter. Ha i løk og paprika og la det steke i 3-4 minutter til.
Hell vannet av kikertene og skyll dem godt. Ha kyllingen tilbake i pannen sammen med kikertene. Tilsett currypaste, DENNE ER STERK, så start med litt og tilpass styrken til din familie. Ha i kokosmelk og la det småkoke i 5 minutter. Vend inn ertene og smak til med salt og pepper. Server.
God middag!