Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- extra virgin olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
Poteter
400 g
Foxy Lady-sennep
½–1 beger
Sukker
2 ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Extra virgin olivenolje
1 dl
Sjalottløk
1 stk
Kruspersille
1 pakke
Salt
Tomat
1 stk
Ruccola
1 pakke
Middagspølser
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er du en av dem som er tidlig ute med grillsesongen? Disse pølsene gjør seg utmerket på grillen!
Vask potetene godt og behold skallet på. Del dem i fire eller seks avhengig av størrelse. Kok opp en kjele med lettsaltet vann, legg i potetene og la dem småkoke til de er møre. Det tar omtrent 15–20 minutter. Hell av vannet og skyll potetene i kaldt vann.
Finhakk sjalottløk og persille. Kutt tomater i terninger og skyll ruccola.
Ha sennep, sukker og eddik i en bolle. Spe med olje mens du rører. Hvis dressingen blir for tykk, kan du tilsette litt kaldt vann. Vend inn hakket sjalottløk og persille, og smak til med salt og pepper. Vend dressingen, tomater og ruccola inn i potetene.
Varm opp en stekepanne med olje. Snitt pølsene forsiktig på hver side og stek dem til de er varme.
Server pølser med fransk potetsalat.
God middag!