Fiskeboller i hvit saus med karriblomkål

Fiskeboller i hvit saus med karriblomkål

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Poteter
400 g
Litt salt
Fiskeboller med purre og løk
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Hvit saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Blomkål
½-1 stk
Gulrot
1 stk
Smør
1 ss
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Karripulver
1 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk gjerne kraften som fiskebollene kommer i til å lage den hvite sausen litt mindre tykk. Eventuelt kan man varme fiskebollene i kraften og servere den hvite sausen for seg.

Kok opp poteter i vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Sett også over en kjele med lettsaltet vann til koking av blomkål og gulrot.
Ha fiskebollene og hvitsaus i en kjele og varm forsiktig opp. Det tar omtrent 15-20 (se tips) Rør om jevnlig.
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Del blomkålen i små buketter.
Kok grønnsakene til de er møre, men med litt bitt. Det tar omtrent 4–5 minutter. Sil av vannet i et dørslag.
Ha smør og olje i kjelen du kokte grønnsakene i. Ha grønnsakene tilbake i kjelen sammen med karri, bland det godt.
Server fiskeboller i hvit saus med karriblomkål, gulrøtter og kokte poteter.
God middag!