Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Stekepølse
1 pakke
Gulrot
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Fullkornslinguine
1 pakke
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
2 ss
Erter
1 pakke
Grønn pesto
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Den tradisjonelle grønne pestoen inneholder ofte inneholder mandler og pinjekjerner eller andre nøtter. Det gjør også denne paprika pestoen.
Varm opp ovnen til 180 grader varmluft.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta.
Skrell og del gulrot i og løk skiver. Del pølsene i skiver. Ha grønnsaker og pølse i en ildfast form, ha på salt, pepper og olje. Bland det godt sammen og sett i ovnen. Blandingen skal stå i ovnen i omtrent 15-20 minutter til alt er gjennomvarmt.
Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8-10 minutter. Tilsett erter det siste minuttet av koketiden. Hell av vannet og vend inn ønsket mengde pesto.
Server pestopasta med pølse og grønnsaker.
God middag!