Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør eller solsikke-/rapsolje
- vann
Løk
1 stk
Purre
½ stk
Sous vide-poteter
400 g
Spekeskinke
150 g
Smør eller solsikke-/rapsolje
1 ss
Egg
8 stk
Vann
4 ss
Pepper
½ ts
Salt
½ ts
Hjertesalat
1 stk
Tomat
2 stk
Agurk
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips: Visste du at egg har et høyt innhold av protein og er rik på vitamin B2, folat, vitamin B12, fosfor, vitamin D, vitamin E og selen, og inneholder også vitamin A og jern?
Sett ovnen på 200 grader.
Skjær løk i strimler, purre i ringer og poteter i terninger. Stek løk, purre, poteter og spekeskinke i en stekepanne med litt olje.
Ha grønnsakene og skinken over i en smurt ildfast form. Pisk egg, vann, salt og pepper lett sammen, og hell blandingen over i formen. Sett formen i ovnen og stek omeletten i omtrent 20 minutter.
Skyll hjertesalaten og tørk av vannet i en salatslynge. Skjær tomater i båter og agurk i biter.
Server ovnsomelett med frisk salat ved siden av.
God middag!