Ovnsomelett

Ovnsomelett

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Pepper
    • salt
    • smør eller solsikke-/rapsolje
    • vann
    Løk
    1 stk
    Purre
    ½ stk
    Sous vide-poteter
    400 g
    Spekeskinke
    150 g
    Smør eller solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Egg
    8 stk
    Vann
    4 ss
    Pepper
    ½ ts
    Salt
    ½ ts
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomat
    2 stk
    Agurk
    ½ stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tips: Visste du at egg har et høyt innhold av protein og er rik på vitamin B2, folat, vitamin B12, fosfor, vitamin D, vitamin E og selen, og inneholder også vitamin A og jern?

    Sett ovnen på 200 grader.
    Skjær løk i strimler, purre i ringer og poteter i terninger. Stek løk, purre, poteter og spekeskinke i en stekepanne med litt olje.
    Ha grønnsakene og skinken over i en smurt ildfast form. Pisk egg, vann, salt og pepper lett sammen, og hell blandingen over i formen. Sett formen i ovnen og stek omeletten i omtrent 20 minutter.
    Skyll hjertesalaten og tørk av vannet i en salatslynge. Skjær tomater i båter og agurk i biter.
    Server ovnsomelett med frisk salat ved siden av.
    God middag!