Grillet kyllinglår med lun pastasalat med pepperrotdressing

Grillet kyllinglår med lun pastasalat med pepperrotdressing

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Gluten
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
Fusilli tricolore
½–1 pakke
(Gluten, Selleri)
Litt salt
Grønne bønner
1 pakke
Rødløk
1 stk
Ruccola
1 pakke
Pepperrotdressing
½–1 beger
(Sulfitt, Laktose)
Limesaft- og skall
½–1 ss
Salt
Grillede kyllinglår
430 g
Maiskolber
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan gjerne grilles. Lag pastasalaten inne, og grill maiskolber og kyllinglår på grillen. Juster mengden pasta du koker til din familie. Tilsett gjerne fersk basilikum eller persille i pastasalaten.

Forvarm stekeovnen til 230 grader varmluft. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Legg lokk på kjelen, da koker vannet raskere. Finn frem alle ingrediensene, et stekebrett med bakepapir, en skjærefjøl og en kniv.
Del maiskolbene i to. Legg kyllinglår og maiskolber spredt på stekebrettet. Sett brettet i ovnen og stek kylling og mais i 15 minutter (se tips).
Kok pasta etter anvisning på pakken. La de grønne bønnene koke med de siste 1–2 minuttene. Hell av vannet og vend inn olivenolje eller smør.
Finhakk rødløk. Skyll og tørk ruccola. Vend rødløk, ruccola og pepperrotdressing inn i den kokte pastaen. Smak til med finrevet limeskall, limesaft, salt og pepper.
Server grillet kyllinglår med maiskolber og lun pastasalat med pepperrotdressing.
God middag!