Butter chicken med basmatiris

Butter chicken med basmatiris

4.14 (146)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Basmatiris
1 pakke
Vann
Salt
Kyllinglårfilet
400 g
Kikerter
1 pakke
Knutekål
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
Butter chicken-paste
1 glass
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til denne retten med chilipulver og kajennepepper om du liker det hett.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det gir en god smak til sausen. Ha kikertene i et dørslag og skyll godt. Skrell knutekålen og del den i terninger. Skjær løk i skiver.
Varm opp en vid kjele og ha i olje. Brun løk og kylling, og ha det over på en tallerken. Ha butter chicken paste og rømme i kjelen. Star med en teskje med paste og tilpass styrken underveis i kokingen. Tilsett kikerter og knutekål, og kok videre i 3–4 minutter. Ha kylling og løk tilbake i kjelen, og la det hele småkoke frem til risen er klar. Smak til med salt og pepper.
Server indisk butter chicken med basmatiris.
God middag!