Fylt ravioli med salsicciadeig, tomat, sopp og Gran Biraghi
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
Aromasopp
1 pakke
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Salsicciadeig
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Spinat
1 pakke
Tomater
1 stk
Salt
Ravioli med steinsopp
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1-2 ss
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Press over litt sitronsaft rett før servering.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta.
Kutt sopp i båter. Finhakk løk og hvitløk. Kutt tomat i terninger.
Varm opp en stor stekepanne med olje til høy varme. Stek salsicciadeigen i 3–4 minutter. Ha i sopp, løk og hvitløk, og stek videre i 3–4 minutter.
Vask spinaten i kaldt vann og tørk den lett. Ha den i stekepannen og stek videre til den faller sammen. Vend inn tomatterninger og smak til med litt salt og pepper.
Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 2–3 minutter. Sil av vannet og vend pastaen inn med salsicciablandingen. Ha på litt olivenolje og topp med revet Gran Biraghi.
God middag!