Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
150-200 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Gulrøtter
½ pakke
Rød paprika
½ stk
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Spinat
½ pakke
Soy sesam woksaus
1 pakke
Kyllingbryst
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du sesamfrø er det veldig godt å drysse det over kyllingen.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask potetene og kutt dem i båter. Ha potetbåtene over i en ildfast form, og ha på olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om underveis for en jevnere steking.
Skrell og del gulrot i staver, og paprika og løk i terninger. Finhakk hvitløk.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingen til den er gyllen på begge sider. Den trenger omtrent 3-4 minutter på hver side. Legg kyllingen over i en egen ildfast form eller i formen med potetene, og stek den videre i ovnen i 12–15 minutter.
Ha litt ny olje i den samme stekepannen som du stekte kyllingen i. Stek grønnsakene til de er møre, tilsett woksaus og kok opp.
Server kylling med ovnsbakte poteter og wokgrønnsaker.
God middag!