Fiskeburger med remulade og stekt båtpotet

Fiskeburger med remulade og stekt båtpotet

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • smør
    • solsikke-/rapsolje
    Liste
    Liste
    Bilder
    Hamburgerbrød
    2 stk
    Plommetomat
    1 stk
    Agurk
    1/2 stk
    Isbergsalat
    1/2 stk
    Remulade
    1 beger
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du dårlig tid eller ønsker mindre oppvask, varm opp potetene ved å legge posen i en kjele med kokende vann. Du kan også varme dem sammen med fiskeburgerne i ovnen, det tar omtrent 20 minutter

    Sett ovnen på 170 grader.
    Del potetene i båter.
    Bland dem med olje, salt og pepper, og legg dem på et ildfast brett. Sett brettet i ovnen og bak potetene i 15–20 minutter.
    Stek fiskeburgerne i ovnen i omtrent 12 minutter.
    Du kan også velge å steke burgerne i en stekepanne med smør til de er gjennomvarme.
    Varm hamburgerbrødene før servering, enten i ovn eller i en tørr stekepanne.
    Kutt tomat og agurk i skiver. Ha salatmiksen i en bolle. Sett frem remulade.
    Server fiskeburgere med salat og remulade.
    God middag!