Fiskeburger med remulade og stekt båtpotet
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Hamburgerbrød
2 stk
Plommetomat
1 stk
Agurk
1/2 stk
Isbergsalat
1/2 stk
Remulade
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du dårlig tid eller ønsker mindre oppvask, varm opp potetene ved å legge posen i en kjele med kokende vann. Du kan også varme dem sammen med fiskeburgerne i ovnen, det tar omtrent 20 minutter
Sett ovnen på 170 grader.
Del potetene i båter.
Bland dem med olje, salt og pepper, og legg dem på et ildfast brett. Sett brettet i ovnen og bak potetene i 15–20 minutter.
Stek fiskeburgerne i ovnen i omtrent 12 minutter.
Du kan også velge å steke burgerne i en stekepanne med smør til de er gjennomvarme.
Varm hamburgerbrødene før servering, enten i ovn eller i en tørr stekepanne.
Kutt tomat og agurk i skiver. Ha salatmiksen i en bolle. Sett frem remulade.
Server fiskeburgere med salat og remulade.
God middag!