Hoisinbakt laks med grønnkål og fullkornsris

Hoisinbakt laks med grønnkål og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • smør
Fullkornsris
1 pakke
Litt salt
Gulrot
1 stk
Rød paprika
½ stk
Meksikansk krydder
1 pakke
(Sulfitt)
Grønnkål
1 pakke
Laksefilet
180 g
(Fisk)
Smør
1–2 ts
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt chili eller kajennepepper sammen med grønnsakene om du liker det hett!

Kok fullkornsris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske.
Skrell gulroten og del den i skiver. Skjær paprika i strimler. Skyll og tørk grønnkålen.
Legg laksen i en ildfast form. Fordel smør og hoisinsaus på fisken og krydre med salt og pepper. Bak fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek gulrot og paprika i 4–6 minutter. Ha i krydder og grønnkål, og stek videre til grønnkålen faller sammen. Hell gjerne stekesjyen fra laksen over grønnsakene før servering.
Server hoisinbakt laks med grønnsaker og fullkornsris.
God middag!