Hoisinbakt laks med grønnkål og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Gluten·
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- smør
Fullkornsris
1 pakke
Litt salt
Gulrot
1 stk
Rød paprika
½ stk
Meksikansk krydder
1 pakke
Grønnkål
1 pakke
Laksefilet
180 g
Smør
1–2 ts
Hoisinsaus
1 pakke
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt chili eller kajennepepper sammen med grønnsakene om du liker det hett!
Kok fullkornsris etter anvisning på pakken. Hell av overflødig væske.
Skrell gulroten og del den i skiver. Skjær paprika i strimler. Skyll og tørk grønnkålen.
Legg laksen i en ildfast form. Fordel smør og hoisinsaus på fisken og krydre med salt og pepper. Bak fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek gulrot og paprika i 4–6 minutter. Ha i krydder og grønnkål, og stek videre til grønnkålen faller sammen. Hell gjerne stekesjyen fra laksen over grønnsakene før servering.
Server hoisinbakt laks med grønnsaker og fullkornsris.
God middag!