Fiskesandwich med bacon, aioli, salat og tomat
4.27 (109)
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- solsikke-/rapsolje
Pitabrød
1 pakke
Baconterninger
100 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tomat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Fiskepudding
300 g
Smør
1 ss
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Aioli
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Til en slik rett kan alle rundt bordet velge seg det tilbehøret de ønsker, om det er ketsjup, sylteagurk eller hva med en sennepsdressing på salaten?
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft. Varm pitabrødene i ovnen i 3 minutter før servering.
Stek bacon i litt olje til det er sprøtt. Når det er sprøtt, ha det over på en tallerken. Kutt tomat og rødløk i tynne skiver.
Kutt fiskepuddingen i skiver à 1 cm. Stek skivene gylne på begge sider i en blanding av smør og olje, gjerne i den samme stekepannen som du stekte baconet i.
Sett frem bacon, fiskepudding, salat, tomat, løk og aioli. La alle rundt bordet montere sin egen sandwich.
God middag!