Grillede Roedepølser med fransk potetsalat

Grillede Roedepølser med fransk potetsalat

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Eplesider-/hvitvinseddik
  • extra virgin olivenolje
  • pepper
  • salt
  • sennep
  • vann
Poteter
500 g
Vårløk
½ pakke
Reddiker
1 pakke
Grønn paprika
1 stk
Kapers
1 glass
Finhakket gressløk
3 ss
Vann
2 ss
Eplesider-/hvitvinseddik
1 ss
Limesaft
½ ss
Salt
1,5 ts
Pepper
½ ts
Roedepølser
400 g
(Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du timian til overs, kan du bruke den i salaten. Du kan steke Roedepølsene i en stekepanne hvis det ikke er grillvær.

Kok potetene i lettsaltet vann. La reddikene koke med i potetvannet det siste minuttet. Hell av vannet og la potetene og reddikene dampe seg tørre. Sett kjelen til side og la potetene kjøle seg ned litt.
Skjær paprika og vårløk i tynne skiver. Finhakk kapers og gressløk. Del reddikene i fire og potetene i skiver. Bland alt sammen i en bolle.
Bland sammen sennep, olivenolje, vann, eddik, limesaft, salt og pepper. Vend dressingen inn med potetsalaten. La potetsalaten stå og trekke smak frem til servering.
Snitt pølsene med en skarp kniv og grill dem på middels sterk varme i omtrent 10 minutter.
Server Roedepølser med fransk potetsalat.
150 g Potetsalat inkludert grønnsaker: 230 g Kcal: 400
God middag!