Chipotlekrydret laks med avokadokrem og ananas- og agurksalat

Chipotlekrydret laks med avokadokrem og ananas- og agurksalat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • melk
  • salt
Guacamole
1 pakke
Melk
1/2 dl
Extra virgin olivenolje
Salt
Lime
1 stk
Ananas
1/2 stk
Agurk
1 stk
Basmatiris
1 pakke
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Chipotlemiks
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du litt tacokrydder eller tørket koriander, bland det inn i avokadokremen.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Ha guacamolebasen i et litermål eller en blandebolle. Spe på med melk og litt olivenolje, og rør godt om. Smak til med limesaft og litt salt.
Skrell ananasen. Kutt ananas og agurk i terninger, og bland det sammen i en skål.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Fordel laksen i en ildfast form. Krydre den med salt og chipotlemiks. Sett formen i ovnen og stek laksen i 8–10 minutter.
Server ovnsbakt laks med avokadokrem, ris og agurk- og ananassalat.
God middag!