Chipotlekrydret laks med avokadokrem og ananas- og agurksalat
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- melk
- salt
Guacamole
1 pakke
Melk
1/2 dl
Extra virgin olivenolje
Salt
Lime
1 stk
Ananas
1/2 stk
Agurk
1 stk
Basmatiris
1 pakke
Laksefilet
325 g
Chipotlemiks
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt tacokrydder eller tørket koriander, bland det inn i avokadokremen.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Ha guacamolebasen i et litermål eller en blandebolle. Spe på med melk og litt olivenolje, og rør godt om. Smak til med limesaft og litt salt.
Skrell ananasen. Kutt ananas og agurk i terninger, og bland det sammen i en skål.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Fordel laksen i en ildfast form. Krydre den med salt og chipotlemiks. Sett formen i ovnen og stek laksen i 8–10 minutter.
Server ovnsbakt laks med avokadokrem, ris og agurk- og ananassalat.
God middag!