Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
Restaurantsalat
1/2 pakke
Vinaigrette
1/2 pakke
Salt
ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen grønnsaksrester i kjøleskapet, kan disse tilsettes i salaten. Det fungerer godt med for eksempel tomater, gulrøtter, sukkererter og reddik.
Sett ovnen på 200 grader.
Ta plasten av lasagnen og fordel osten over.
Sett formen på en rist kledd med bakepapir og bak lasagnen i ovnen i omtrent 20 minutter.
Kutt salat i strimler, rødløk i tynne skiver og agurk i biter.
Bland det sammen i en bolle, og vend inn vinaigrette ved servering. Pass på å riste dressingposen slik at eddiken og oljen blander seg. Dryss over litt salt og pepper.
God middag!