Tortelini i spinatsaus med bacon og tomater
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- salt
- vann
Seterrømme
1 pakke
Vann
2 dl
Hønsebuljong
1 pakke
Grana Padano
½ stk
Spinat
1 pakke
Salt
Baconterninger
1 pakke
Tomat
1 stk
Grana Padano
½ stk
Tortelloni
1 pakke
Salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Her kan du eventuelt lage en mild ostesaus om du heller vil det. Ha hele biten med revet grana padano i kjelen med rømme. Og vend spinaten inn i pastaen.
Sett over en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta.
Skyll spinaten og riv grana padano. Ha seterrømme, vann og buljong i en kjele, la det småkoke i 2 minutter.
Ha spinat og halvparten av grana padano i kjelen med rømme. Rør om til spinaten har falt sammen og kjør sausen med stavmikser til du har en jevn saus. Smak til med salt og pepper.
Kutt tomater i terninger. Stek baconet sprøtt i en stekepanne med litt olje. Vend inn tomatene.
Kok tortelini i 2-3 minutter, hell av vannet og ha på olje eller smør.
Vend spinatsausen, bacon og tomater inn i pastaen. Topp det hele med resten av revet grana padano.
God middag!