Laks med mango- thaidressing og tabouleh
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
Couscous
1 pakke
Thaidressing med mango
1 pakke
Mynte
½ pakke
Laksefilet
325 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Rødløk
1 stk
Tomater
1 stk
Ruccola
1 pakke
Saften av en halv sitron
Extra virgin olivenolje
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket persille sammen med couscousen.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Kok couscousen som anvist på pakken.
Finhakk mynten og bland sammen med thaidressingen.
Ha laksen i en ildfast form. Krydre med litt salt og stek i ovnen i ca 8-10 minutter. Laksen skal ha en rosa kjerne.
Kutt rødløken og tomatene i små terninger. Bland den ferdig kokte couscousen sammen med tomat, rødløk og ruccola i en serveringsskål. Smak til med salt, pepper, olivenolje og sitronsaft.
Server ovnsbakt laks med tabouleh og mango- thaidressing.
God middag!