Svinenakke med grillet hjertesalat og asiatisk agurksalat

Svinenakke med grillet hjertesalat og asiatisk agurksalat

4.17 (152)
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
Agurk
1 stk
Rødløk
½ stk
Koriander
1 bunt
Rød chili
1 stk
Extra virgin olivenolje
3 ss
Soyasaus
2 ss
Lime
1 stk
Svinenakke
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Hjertesalat
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
1 ss
Risnudler
½–1 pakke
Hoisinsaus
1 beger
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pensle hoisinsausen på kjøttet når du griller det.

Fyr opp grillen og sett over en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Kutt agurken i staver, rødløken i båter, hakk koriander og kutt chilien i tynne skiver. Putt grønnsakene, koriander og chili i en salatbolle. Bland sammen olivenolje, soyasaus og finrevet skall og saften fra en lime. Hell dressingen over agurksalaten og la den stå på benken frem til servering. Del hjertesalaten i to gjennom stilkfestet.
Ha olje på kjøttet og krydre det godt med salt og pepper. Grill det på direkte varme i 3–4 minutter på hver side. Ha litt olje på hjertesalaten og grill den til den er lett gyllen. Ha en skje med smør på salaten og krydre med salt og pepper.
Kok nudlene i 4–5 minutter, sil av vannet og server.
Server svinenakke med agurksalat, grillet hjertesalat, nudler og hoisinsaus.
Lag agurksalat som anvist over. Stek kjøttet i en panne med olje i 3–4 minutter på hver side. Ta kjøttet ut av pannen og stek hjertesalaten i samme panne med litt smør. Kok nudlene som anvist over.
God middag!