Fylt ravioli med salsicciadeig, tomat, sopp og Gran Biraghi
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
Aromasopp
1 pakke
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Tomater
1 stk
Salsicciadeig
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Spinat
1 pakke
Salt
Extra virgin olivenolje
1-2 ss
Ravioli med steinsopp
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Press over litt sitronsaft rett før servering.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne.
Kutt soppen i båter. Finhakk løken og hvitløken. Kutt tomatene i terninger.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme med litt olje. Stek salsicciadeigen i 3-4 minutter. Ha i soppen, løken og hvitløken og stek videre i ca 3-4 minutter.
Vask spinaten i kaldt vann og tørk lett. Ha spinaten i stekepannen og la den "falle" sammen. Vend inn tomatene og smak til med litt salt og pepper.
Kok ravioliene i vannet fra punkt 1 i ca 2-3 minutter. Sil av vannet og vend pastaen inn i salsicciadeigblandingen sammen med litt olivenolje. Topp med revet Gran Biraghi.
God middag!