Torsk med mango- og papayasalat og koriander
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Papaya
1 stk
Mango
1 stk
Koriander
½ bunt
Lime
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Salt
Basmatiris
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Torskefilet
375 g
Salt
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Smør
1 ss
Koriander
½ bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili i mango- og papayasalaten.
Skrell papaya, del den i to og skrap ut kjernene, skyll godt og del i terninger. Skrell og kutt mangoen i terninger. Finhakk korianderen og bland halvparten sammen med papaya- og mangoterningene. Resten av korianderen drysses over ved servering. Smak til med saften fra limen, litt olivenolje og litt salt.
Kok risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek fisken i ca 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Knus hvitløken oga den og 1 ss smør i stekepannen det siste minuttet av steketiden. Bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken.
Server torsk med mango og papayasalat.
God middag!