Middagspølse med stuet kål og sennep

Middagspølse med stuet kål og sennep

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
200 g
Gulrot
1 stk
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Salt
Solsikke-/rapsolje
Middagspølse
1 pakke
(Laktose)
Grov sennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Stuet kål
1 pakke
(Gluten, Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også skjære pølsene i skiver og steke dem i en stekepanne.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Kok opp en stor kjele med vann til kålen.
Vask potetene og kutt dem i båter. Skrell gulroten og del den i grove staver. Ha potet og gulrot på et stekebrett, og ha på olje, krydder, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak grønnsakene i 20–25 minutter. Vend om på dem underveis for å få en jevnere steking. Hold av litt plass på stekebrettet til pølsene.
Ha den stuede kålen i det kokende vannet og varm den der i 10–15 minutter.
Del middagspølsene i to, ta av skinnet og lag snitt i pølsene. Fordel over sennep. Når poteter og gulrot har stått i ovnen i 15 minutter, ha pølsene på brettet og stek videre i 10 minutter.
Server middagspølser med ovnsbakte poteter, gulrot og stuet kål.
God middag!