Grønn wok med sukkererter, brokkoli, squash, avokado og laks

Grønn wok med sukkererter, brokkoli, squash, avokado og laks

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Purreløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Sukkererter
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Squash
1 stk
Avokado
1 stk
Laksefilet
500 g
(Fisk)
Lime
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne woken med grovt brød eller rundstykker.

Skyll purreløken og kutt den i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Kutt sukkerertene, brokkolien og squashen i mindre biter. Skjær avokadoen i to og fjern stenen. Skrap ut avokadokjøttet med en skje og kutt det i skiver. Skjær laksen i grove biter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek laksen i 2-3 minutter. Legg laksen til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek purreløken, hvitløken, sukkerertene, brokkolien og squashen i ca. 5 minutter.
Ta stekepannen av platen, og vend inn laksen og avokadoskivene. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
God middag!