Crispy kylling med wokede grønnsaker, eggenudler og mangodressing

Crispy kylling med wokede grønnsaker, eggenudler og mangodressing

3.93 (160)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Eggenudler
1 pakke
(Gluten, Egg)
Lettrømme
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Mangopuré
1 boks
Lime
1/2 stk
Crispy kylling
600 g
Rød paprika
1 stk
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til mangodressingen med litt finrevet limeskall (kun det grønne) for ekstra god smak!

Kok eggenudlene i en kjele med vann i 4-6 minutter. Hell vannet av nudlene når de er ferdigkokte.
Ha rømmen i en serveringsskål og bland inn mangopuréen. Smak til med saft fra den halve limen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Rens paprikaen og kutt den i biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek wokmiksen og paprikaen i 4-5 minutter. Vend de ferdigkokte nudlene inn med grønnsakene, og smak til med salt og pepper.
Server nudlene og grønnsakene med den crispy kyllingen og mangodressingen.
God middag!