Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bygg·
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Byggkorn
125 g
Vann
Torskefilet
375 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Rødløk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Grønne bønner
1 pakke
Sesam- og chilisaus
1 pakke
Lime
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er du glad i ingefær og chili kan du tilsette disse ingrediensene for mer smak. For mer saus, tilsett litt vann eller buljong.
Kok opp 2 liter lettsaltet vann, ha i byggkorn og rør om. La kornene småkoke i omtrent 20 minutter. Hell av eventuell overflødig væske.
Skyll fisken i kaldt vann, tørk av den med kjøkkenpapir og del den i terninger. Skjær paprika og rødløk i strimler. Kutt av endene på de grønne bønnene.
Varm opp en wok- eller stekepanne og ha i olje. Stek fiskebitene i 2–3 minutter, krydre dem med litt salt og pepper, og legg dem over på en tallerken. Stek så grønnsakene i 2–3 minutter. Bland inn sesam- og chilisaus. Legg fiskebitene over grønnsakene og skvis over limesaft.
Server fiskewok med byggkorn. Spis med pinner om du vil!
350 g
Kokt byggris: 100 g
Energiinnhold: ca 380 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!