Fiskewok med torsk

Fiskewok med torsk

4.11 (70)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Byggkorn
125 g
(Bygg)
Vann
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Rødløk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Grønne bønner
1 pakke
Sesam- og chilisaus
1 pakke
(Fisk, Soya, Sesamfrø)
Lime
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er du glad i ingefær og chili kan du tilsette disse ingrediensene for mer smak. For mer saus, tilsett litt vann eller buljong.

Kok opp 2 liter lettsaltet vann, ha i byggkorn og rør om. La kornene småkoke i omtrent 20 minutter. Hell av eventuell overflødig væske.
Skyll fisken i kaldt vann, tørk av den med kjøkkenpapir og del den i terninger. Skjær paprika og rødløk i strimler. Kutt av endene på de grønne bønnene.
Varm opp en wok- eller stekepanne og ha i olje. Stek fiskebitene i 2–3 minutter, krydre dem med litt salt og pepper, og legg dem over på en tallerken. Stek så grønnsakene i 2–3 minutter. Bland inn sesam- og chilisaus. Legg fiskebitene over grønnsakene og skvis over limesaft.
Server fiskewok med byggkorn. Spis med pinner om du vil!
350 g Kokt byggris: 100 g Energiinnhold: ca 380 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!