Panert torsk med ertepuré, remulade, krydrede potetbåter og revet gulrot med appelsin

Panert torsk med ertepuré, remulade, krydrede potetbåter og revet gulrot med appelsin

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
700 g
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Panert torsk
2 pakke
(Fisk, Hvete)
Gulrøtter
400 g
Appelsin
1 stk
Grønne erter
500 g
Remulade
2 pakke
(Egg)
Olje
Smør
Melk
1 dl
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Mykne fruktkjøttet ved å rulle appelsinen på kjøkkenbenken før du skviser ut saften.

Sett stekeovnen på 200 grader, og sett en kjele med ca. 1,5 liter vann på kok.
Kutt potetene i båter, og fordel dem i en ildfast form. Vend inn litt olje og potetkrydderet. Stek potetene i ovnen i 25-30 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Skrell gulrøttene, og riv dem på et rivjern. Ha de revne gulrøttene i en serveringsskål, og smak til med saft fra appelsinen.
Kok ertene i vannet fra punkt 1 i 2-3 minutter. Hell av vannet, tilsett 2 ss smør, og kjør ertene sammen med en stavmikser eller i en blender. Spe på med melk, litt og litt, til puréen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper.
Server remuladen ved siden av.
God middag!