Sommerkoteletter med BBQ-saus, grillet mais og paprika

Sommerkoteletter med BBQ-saus, grillet mais og paprika

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Bulgur
1 pakke
(Hvete)
Vann
Hønsebuljong
1 pakke
Maiskolbe
2 stk
Spisspaprika
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
2 ss
Røkt kotelettkam
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gressløk
½ pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I dag kan du få dekke på et koselig middagsbord! Dekk på med tallerken, kniv, gaffel, glass og serviett. Om det er fint vær, kanskje dere kan spise ute?

Fyr opp grillen.
Ha vann og hønsebuljong i en kjele og kok bulgur etter anvisning på pakken.
Del maiskolbene i to og spisspaprikaene i to på langs. Pensle grønnsakene med olje og legg dem på grillen. Grill grønnsakene til de er gylne og varme. Ha på smør ved servering.
Legg koteletter på grillen og pensle dem med BBQ-saus underveis. Grill kotelettene i 3–4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Hakk gressløk og bland den sammen med rømme i en liten skål.
Server sommerkoteletter med bulgur, grillede grønnsaker, BBQ-saus og rømmedressing.
Stek paprika i ovnen ved 210 grader i 10 minutter. Ha maiskolbene i en kjele med varmt vann og la dem trekke i 8–10 minutter. Stek kotelettene i en stekepanne med olje.
Snakk om maten! Hva er dette? Hvor kommer den fra? Hva lukter den? Hvilken farge har den? Dette skaper nysgjerrighet og interesse hos barna.
God middag!