Kylling med bakte grønnsaker og bakt søtpotet

Kylling med bakte grønnsaker og bakt søtpotet

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Søtpotet
1 stk
Squash
1 stk
Rød chili
½ stk
Små sjampinjonger
1 pakke
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
250 g
Salt
Lime
½ stk
Lettrømme
½ pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du har litt tid, la skallet være på søtpoteten, del den i to og bak den i ovnen i omtrent 25 minutter. Da blir skallet sprøtt nok til å kunne spises.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Skrell søtpoteten og kutt den i terninger. Ha søtpotetterningene over i en ildfast form, ha på olje, salt og pepper, og vend alt godt sammen. Sett formen i ovnen og stek søtpoteten i 15 minutter.
Skjær squash i terninger og finhakk chili. Når søtpoteten har stått alene i ovnen i 15 minutter, ha squash, chili, sjampinjonger og potetkrydder i formen, og bland godt. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 15–20 minutter.
Varm opp en stekepanne og stek kyllingen på høy varme i 4–5 minutter på hver side. Trekk pannen til side og ha på salt, pepper og limesaft. La pannen stå på lav varme frem til servering.
Server kylling med bakte grønnsaker og søtpotetterninger. Ha litt rømme på siden.
God middag!