Pizza Serrano: serrano, ruccola og grana padano

Pizza Serrano: serrano, ruccola og grana padano

Ny oppskrift
Under 0 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
Pizzadeig
1 stk
(Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
Pizzasaus
1/2 pakke
Revet ost
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Serranoskinke
1 pakke
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Bakepapir (kan sløyfes)
Hvetemel
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø grana padano-osten over pizzaen før den skal stekes.

Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Ha pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, strø over osten, og fordel serranoskinken på pizzaen. Stek pizzaen i ovnen i 8-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og grana padano-osten.
God middag!