Karbonader med potetsalat og honningbakte grønnsaker

Karbonader med potetsalat og honningbakte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Honning
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Gulrot
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Brokkolini
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Smør
2 ss
Honning
1 ss
Grove karbonader m/løk
1 pakke
(Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Potetsalat
1 beger
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skrell gjerne stilkene på brokkolinien om den er litt tykk. Stilkene er kanskje det mest smaksrike på denne grønnsaken.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Skrell gulrøttene og kutt gulrøttene i lange staver. Kutt paprikaen i to og deretter i staver. Kutt av nederste delen på stilken på brokkolinien, del dem i to om de er litt store.
Ha gulrøttene i en ildfast form og bak dem i ovnen i 10 minutter. Ha paprika og brokkolini i fomen med smør og honning, bland godt og bak grønnsakene i 10 minutter til.
Varm opp en stekepanne med olje, stek karbonadene til de er gjennomvarme.
Server karbonader med potetsalat og honningbakte grønnsaker.
God middag!