Karbonader med potetsalat og honningbakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Honning
- smør
- solsikke-/rapsolje
Gulrot
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Brokkolini
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Smør
2 ss
Honning
1 ss
Grove karbonader m/løk
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Potetsalat
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skrell gjerne stilkene på brokkolinien om den er litt tykk. Stilkene er kanskje det mest smaksrike på denne grønnsaken.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Skrell gulrøttene og kutt gulrøttene i lange staver. Kutt paprikaen i to og deretter i staver. Kutt av nederste delen på stilken på brokkolinien, del dem i to om de er litt store.
Ha gulrøttene i en ildfast form og bak dem i ovnen i 10 minutter. Ha paprika og brokkolini i fomen med smør og honning, bland godt og bak grønnsakene i 10 minutter til.
Varm opp en stekepanne med olje, stek karbonadene til de er gjennomvarme.
Server karbonader med potetsalat og honningbakte grønnsaker.
God middag!