Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Kyllinglårklubber
1 pakke
Salt
Pepper
Egg
1-2 stk
Panko
1 pakke
Kokosmasse
75 g
Eggnudler
1 pakke
Rødløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Wokmiks
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
3-4 ss
Soyasaus
2-3 ss
Sweet chili-saus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å spare litt tid kan man gjerne riste kokosmassen i en tørr stekepanne og dryss over ved servering istedet for å panere kyllingen.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft. Sett over en kjele med vann til koking av nudler.
Pisk sammen to egg i en skål og bland sammen panko og kokos i en annen skål. Krydre kyllingen med salt og pepper om ønskelig.
Dypp kyllingen i egg og deretter i panko og kokosblandingen. Sett kyllingklubbene på et stekebrett med bakepapir, pass på at det er mellomrom mellom klubbene så de blir sprø. Stek kyllingen i 25-30 minutter eller til de er gjennomstekt.
Kok nudlene i 5-6 minutter, hell av vannet.
Kutt rødløken i båter og hakk hvitløken. Varm opp en stekepanne med olje. Stek løk og hvitløk til løken er blank, tilsett wokmiksen og la det steke i 2-3 minutter. Ha nudlene i pannen, tilsett soyasaus og la det hele steke i 2-3 minutter til. Om du ikke ønsker å blande alt kan grønnsaker og nudler serveres hver for seg.
Server sprø kyllingklubber med stekte nudler og sweet chilisaus.
God middag!