Kyllingquesadilla med guacemole og tomatsalsa

Kyllingquesadilla med guacemole og tomatsalsa

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Hvitløk
1–2 fedd
Sjalottløk
1 stk
Røde bønner
1 boks
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Ovnsbakt kyllingkjøtt
300 g
Taco kryddermiks
½ pose
Guacamole
1 pakke
Koriander
½ bunt
Salt
Lime
½–1 stk
Tomat
1 stk
Grove tortillalefser
8 stk
Revet gouda
½ pakke
(Laktose)
Salsa
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan velge å servere salsaen ved siden av eller å ha den over tortillalefsene etter at de er brettet sammen og skal i ovnen.

Sett ovnen på 210 grader varmluft.
Finhakk hvitløk og kutt sjalottløk i biter. Varm opp en stekepanne med olje og fres hviløk og sjalottløk til det er blankt. Tilsett kylling, røde bønner og ønsket mengde tacokrydder, og la det frese i et par minutter.
Ha guacemolebasen over i en bolle og tilsett limesaft og finhakket koriander. Rør godt slik at det ikke blir store biter. Smak til med salt og pepper. La guacamolen stå på benken frem til servering.
Del tomat i små terninger. Fordel kyllingblandingen på midten av tortillalefsene, ha over tomatterninger og dryss over litt ost. Brett tortillaene sammen og legg dem på et stekebrett. Ha over enda litt mer ost på toppen og stek lefsene i ovnen til de er gylne. Det tar 10–15 minutter.
Server kyllingquesadilla med salsa og guacamole.
God middag!