Grillet og røkt svinekam med BBQ-saus og ris

Grillet og røkt svinekam med BBQ-saus og ris

4.11 (107)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
Fullkornsris
1 pakke
Litt salt
Røkt svinekam uten ben
350 g
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
1/3 pakke
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Soyasaus
1 ss
Salt
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

HERMANN ELLER IRENE! PÅ 4/4 SKAL DET VÆRE 1/3 PAKKE GULROT PÅ ALLE RETTENE MED GULROT Om været ikke er i grillhumør, stek svinekammen i pannen og sett den i ovnen mens du forbereder resten av maten. La den stå i ovnen i 15–20 minutter.

Fyr opp grillen. Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Kok ris etter anvisning på pakken.
Pensle kjøttet med litt olje og legg det på grillen. Stek det gyllent på begge sider, omtrent 3 minutter på hver side. Når det er ferdigstekt, smør på BBQ-saus. La kjøttet hvile i 3–4 minutter før servering (se tips).
Del pak choy i strimler og gulrot og rødløk i skiver. Pakk grønnsakene inn i aluminiumfolie sammen med olje, soyasaus, salt og pepper. Legg pakken på grillen sammen med kjøttet.
Server grillet svinekam med grønnsaker og ris. Ha hvitløksdressing over grønnsakene.
Ha olje i en varm stekepanne og stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side. Ha det over på en tallerken, smør på BBQ-saus og la det hvile i 3–4 minutter. Stek grønnsaker og soyasaus i den samme stekepannen i 4 minutter. Smak til med salt og pepper.
God middag!