Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- salt
- solsikke-/rapsolje
Pasta fusilli
200-250 g
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Gul løk
1 stk
Kokt skinke i strimler
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kremfløte
1 pakke
Kremost med urter
1 pakke
Erter
1 pakke
Salt
Restaurantsalat
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen osterester i kjøleskapet kan de fint brukes opp her. Det funker fint med alt fra en mild gulost til en litt strammere blåmuggost. Ha gjerne litt olje og eddik over salaten.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Finhakk løk. Varm opp en kjele med olje og stek løken til den er blank. Tilsett skinke og la den steke med i 2–3 minutter.
Ha fløte og kremost i kjelen. La det hele småkoke i 5 minutter. Tilsett erter, skru ned varmen og la det trekke i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper. Vend pastaen inn i sausen.
Skyll salaten og ha den i en bolle.
Server pasta med skinke og ostesaus, med salat ved siden av.
God middag!