Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Salsicciapølser
300 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Poteter
400 g
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Tobladssalat
½ pakke
Rød paprika
½ stk
Yoghurt naturell
1 pakke
Agurk
½ stk
Tzatzikikrydder
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt salt på den revne agurken før du presser ut vannet. Saltet hjelper til med å trekke ut mer vann av agurken. Ha gjerne feta, rødløk og oliven i salaten for å gjøre også den gresk!
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Del poteter i fire og kutt rødløk i tynne skiver. Ha poteter og rødløk på et stekebrett med bakepapir. Ha over olje, salt og pepper, og vend alt godt sammen. Sett brettet i ovnen og stek poteter og rødløk i 20–25 minutter, eller til potetene er møre.
Skjær paprika i terninger. Bland paprikaterningene sammen med salaten i en bolle.
Riv agurken på et rivjern og press ut vannet av den (se tips). Ha yoghurten i en skål og bland inn revet agurk og tzatzikikrydder.
Ha olje i en middels varme stekepanne og stek pølsene i 3–4 minutter.
Server gresk pølse med ovnsbakte poteter, løk, salat og tzatziki.
God middag!