Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Ris
150 g
Kokt skinke i strimler
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Erter
1 pakke
Woksaus med sitrongress
½–1 pakke
Egg
2 stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt peanøtter på toppen før du serverer. Sweet chilisaus og soysaus passer også godt.
Kok ris etter anvisning på pakken. Visp sammen egg i en bolle.
Ha olje i en middels varm stekepanne eller wokpanne. Stek skinkestrimlene i 2–3 minutter.
Tilsett wokblandingen og stek videre i 4–5 minutter.
Ha i kokt ris, erter og woksaus. Bland alt godt sammen og stek i ytterligere 2–3 minutter.
Hell over de vispede eggene og rør jevnlig til eggene stivner. Smak til med salt og pepper.
Server stekt ris med kokt skinke og grønnsaker.
God middag!