Stekt ris med skinke og egg

Stekt ris med skinke og egg

4.01 (84)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Ris
150 g
Kokt skinke i strimler
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Erter
1 pakke
Woksaus med sitrongress
½–1 pakke
(Fisk, Soya, Bløtdyr, Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt peanøtter på toppen før du serverer. Sweet chilisaus og soysaus passer også godt.

Kok ris etter anvisning på pakken. Visp sammen egg i en bolle.
Ha olje i en middels varm stekepanne eller wokpanne. Stek skinkestrimlene i 2–3 minutter.
Tilsett wokblandingen og stek videre i 4–5 minutter.
Ha i kokt ris, erter og woksaus. Bland alt godt sammen og stek i ytterligere 2–3 minutter.
Hell over de vispede eggene og rør jevnlig til eggene stivner. Smak til med salt og pepper.
Server stekt ris med kokt skinke og grønnsaker.
God middag!