Soya- og sesamstekt sei med stekte nudler

Soya- og sesamstekt sei med stekte nudler

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Grillspyd
  • pepper
  • solsikke-/rapsolje
  • soyasaus
Seifilet
350 g
(Fisk)
Soyasaus
2 ss
Sesamfrø
2 ss
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Pepper
Grillspyd
Eggnudler
1 pakke
Rød paprika
1 stk
minimais
1 pakke
Sukkererter
1 pakke
Pepper
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Vårløk
½ pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

MINI-KOKKEN: Vask hendene før du starter. Ta frem skjærebrett og kniv. Legger du litt vått papir under skjærebrettet ditt, vil ikke skjærebrettet skli. Alle sukkerertene skal deles i to. Og det er lov til å smake underveis!

Fyr opp grillen eller sett ovnen på 200 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til nudler.
Del seien i store terninger. Bland sammen soyasaus, sesamfrø og olje i en liten skål. Ha blandingen over seien og la det hvile i 5 minutter. Tre fisketerningene på spyd. Ta vare på resten av sausen. Grill seispydene i omtrent 10 minutter, avhengig av tykkelsen på fiskebitene og varmen på grillen. Eventuelt kan du steke seien i ovnen i omtrent 10 minutter.
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Når nudlene er ferdigkokt, skyll dem i kaldt vann slik at kokeprosessen stopper.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne. Kutt paprika i strimler, vårløk i skiver, og del sukkererter og minimais i to på skrå.
Ha olje i pannen og fres grønnsakene i 3 minutter. Ha i nudler og resten av soyablandingen. La det hele steke i 3–5 minutter til. Smak til med pepper.
Server fiskespyd med stekte nudler.
God middag!