Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Byggkorn
1 pakke
Vann
3 dl
Salt
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rødløk
½ stk
Gul paprika
½ stk
Tomat
1 stk
Tomatpuré
½ boks
Solsikke-/rapsolje
1 ss ss
Urtemiks
½ pakke
Ajvarsaus
1 beger
Salt
Kyllingbryst
1 pakke
Urtemiks
½ pakke
Grana Padano
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du vil lage en en større porsjon med ratatouille, ha i aubergine, squash og en boks med hakkede tomater.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Skyll byggkornene i kaldt vann og ha dem i en vid kjele. Tilsett vann og salt, kok opp og rør om. La byggkornene koke på svak varme i 18–20 minutter. Trekk kjelen av platen og la kornene hvile i et par minutter. Rør om før servering.
Finhakk hvitløk. Kutt rødløk, paprika og tomat i små biter. Ha olje i en middels varm stekepanne og stek grønnsakene raskt i 2 minutter. Ha over urtemiks, ajvarsaus og tomatpuré, og stek videre i 1 minutt. Ha ratatouillen over i en ildfast form.
Brun kyllingen i en stekepanne med olje i 3–4 minutter på hver side. Legg den over ratatouillen i formen og dryss over urtemiks og grana padano.
Sett formen i ovnen og stek kylling og ratatouille i 15 minutter.
Server kyllingbryst med ratatouille og kokt bygg.
God middag!