Quesadilla med tomatsalsa

Quesadilla med tomatsalsa

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Kjøttdeig
350 g
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Rød paprika
½ stk
Løk
½ stk
Taco kryddermiks
½ pose
Salt
Fullkornstortillaer
8 stk
Revet gouda
1 pakke
(Laktose)
Tomat
1 stk
Rød paprika
½ stk
Vårløk
2 stilk
Salt
Extra virgin olivenolje
1 ss
Rømmekolle
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

MINI-KOKKEN: Vask hendene før du starter. Finn frem et stekebrett med bakepapir. Fordel kjøttblandingen på midten av tortillalefsene. Dryss på litt ost og brett dem sammen. Nå er de klare til å stekes.

Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Stek kjøttdeigen gyllen i olje på middels høy temperatur. Løft den ut og legg den over på et fat.
Kutt paprika og løk i små terninger. Skru ned platen til middels varme, og bruk samme panne til å frese paprikaterninger og løk blankt. Tilsett tacokrydder etter ønske og la det frese med i 30 sekunder. Tacokrydderet er ganske sterkt, så smak deg frem.
Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og vend om slik at krydderet fordeler seg godt. Krydre deretter med salt og pepper.
Fordel blandingen på midten av tortillalefsene og dryss over ost. Brett lefsene sammen. Legg dem på et stekebrett med bakepapir og stek dem i ovnen til de er gylne.
Skjær tomat, paprika og vårløk i små biter. Smak til med salt, pepper og olivenolje. Bland alt godt sammen og la salsaen trekke i noen minutter.
Server quesadillas med tomatsalsa og rømme.
God middag!