Fiskesandwich med bacon, aioli, salat og tomat
4.24 (62)
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- solsikke-/rapsolje
Pitabrød
1 pakke
Baconterninger
100 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tomat
1 stk
Rødløk
½–1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Fiskepudding
300 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Smør
1 ss
Aioli
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Til en slik rett kan alle rundt bordet velge seg det tilbehøret de ønsker, om det er ketsjup, sylteagurk eller hva med en sennepsdressing på salaten?
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft. Varm pitabrødene i ovnen i 3 minutter rett før servering.
Stek bacon i litt olje til det er sprøtt, og ha det deretter over på en tallerken. Kutt tomat og rødløk i tynne skiver.
Skjær fiskepuddingen i skiver à 1 cm. Stek skivene gylne på begge sider, gjerne i den samme stekepannen du stekte baconet i (se tips). Bruk gjerne en blanding av smør og olje.
Sett frem bacon, fiskepudding, salat, tomat, løk og aioli. Slik kan alle rundt bordet montere sin egen sandwich.
God middag!