Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- sweet chili-saus
- vann
Nudler
1 pakke
Vann
10 dl
Salt
Svinekam i skiver
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Gulrøtter
½ pakke
Rød paprika
1 stk
Purreløk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Hoisinsaus
1 pakke
Vann
1 dl
Soyasaus
2 ss
Sweet chili-saus
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen cashewnøtter eller peanøtter liggende? Det passer perfekt i denne retten. Tilsett nøttene samtidig som du har i hoisinsausen.
Kok opp vann, ha i litt salt og kok nudlene i 3–4 minutter. Sil av vannet i et dørslag.
Skyll purren godt og kutt den i skiver. Skrell og del gulrot og paprika i strimler. Finhakk hvitløk.
Kutt svinekjøttet i strimler. Behold fettet på , det er der smaken sitter. Varm opp en stekepanne eller wokpanne med olje. Stek kjøttet gyllent og ta det ut av pannen.
Ha litt mer olje i pannen om nødvendig. Stek gulrot og paprika i 4–5 minutter. Ha kjøttets tilbake i pannen sammen med purre, hvitløk, nudler, hosinsaus og vann. La woken koke i et par minutter til alt er varmt.
Server wok med nudler, soyasaus og sweet chilisaus.
God middag!