Laktosefri
Asiatisk salatwrap med kylling
jasminris og kinesisk dippsausNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Knasenede friske salatblader med saftig kylling, grønnsaker og en herlig asiatisk saus. En sunn og enkel rett en dag du har litt dårligere tid.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
135 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Sesamfrø
1 pakke
Wokmiks
1 pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
Hjertesalat
½–1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 747 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 91 g
- Protein:
- 61 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten er perfekt å bruke opp grønnsaksrester i. Det er også godt med litt limesaft og frisk chili i salatwrapen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og dryss over sesamfrøene. Stek kyllingen i 3 minutter på hver side, tilsett wokmiksen og halve pakken med kinesisk dippsaus, og stek videre i 2 minutter. Skyll og tørk hjertesalaten.
Fyll salatbladene med risen, kyllingen og wokmiksen. Server resten av den kinesiske dippsausen til retten.
God middag!