Laktosefri
Asiatisk salatwrap med kylling
jasminris og kinesisk dippsaus3.55 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser
Knasenede friske salatblader med saftig kylling, grønnsaker og en herlig asiatisk saus. En sunn og enkel rett en dag du har litt dårligere tid.
Knasenede friske salatblader med saftig kylling, grønnsaker og en herlig asiatisk saus. En sunn og enkel rett en dag du har litt dårligere tid.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
135 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Sesamfrø
1 pakke
Wokmiks
1 pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
Hjertesalat
½–1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 745 kcal
- Fett:
- 15 g
- Karbohydrater:
- 90 g
- Protein:
- 61 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten er perfekt å bruke opp grønnsaksrester i. Det er også godt med litt limesaft og frisk chili i salatwrapen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og dryss over sesamfrøene. Stek kyllingen i 3 minutter på hver side, tilsett wokmiksen og halve pakken med kinesisk dippsaus, og stek videre i 2 minutter. Skyll og tørk hjertesalaten.
Fyll salatbladene med risen, kyllingen og wokmiksen. Server resten av den kinesiske dippsausen til retten.
God middag!