Asiatisk salatwrap med kylling, jasminris og kinesisk dippsaus
Laktosefri

Asiatisk salatwrap med kylling

jasminris og kinesisk dippsaus
3.55 (92)
Under 20 min
7 Ingredienser
Knasenede friske salatblader med saftig kylling, grønnsaker og en herlig asiatisk saus. En sunn og enkel rett en dag du har litt dårligere tid.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
135 g
Skivet kyllingfilet
200 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Wokmiks
1 pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Hjertesalat
½–1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
745 kcal
Fett:
15 g
Karbohydrater:
90 g
Protein:
61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten er perfekt å bruke opp grønnsaksrester i. Det er også godt med litt limesaft og frisk chili i salatwrapen.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper, og dryss over sesamfrøene. Stek kyllingen i 3 minutter på hver side, tilsett wokmiksen og halve pakken med kinesisk dippsaus, og stek videre i 2 minutter. Skyll og tørk hjertesalaten.
Fyll salatbladene med risen, kyllingen og wokmiksen. Server resten av den kinesiske dippsausen til retten. 
God middag!