Kylling med bakte grønnsaker og søtpotet

Kylling med bakte grønnsaker og søtpotet

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Søtpotet
1 stk
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Squash
1 stk
Små sjampinjonger
1 pakke
Rød chili
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Prinsessefilet av kylling
250 g
Salt
Lime
½ stk
Lettrømme
½ pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du har litt tid, la skallet være på søtpoteten, del den i to og bak den i ovnen i omtrent 25 minutter. Da blir skallet sprøtt nok til å spises.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Vask og skrell søtpoteten og kutt dem i terninger. Ha søtpoteten over i en ildfast form, og ha på olje, salt og pepper og vend alt godt sammen. Skjær squash i terninger når søtpoteten er i ovnen. Finhakk chili. Når søtpoteten har stått i 15 minutter, ha squash, chili, potetkrydder og minisjampingjonger i den ildfaste formen og bland godt. La grønnsakene bake ferdig, det tar omtrent 15–20 minutter til.
Varm opp en stekepanne, og stek kyllingen på høy varme i 4–5 minutter på hver side. Trekk panna til side,ha på salt, pepper og limesaft og la stå på lav varme i frem til servering.
Server kylling med bakte grønnsaker og søtpotet. Ha rømme ved siden av.
God middag!