Magre pølser med grillet sommerkål og lettkremet potetsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje eller margarin
Småpoteter
300 g
Litt salt
Drømmelett
½ pakke
Vårløk
1 pakke
Kapers
1–2 ss
Paprikakrydder
¼–½ pakke
Evt. nykvernet sort pepper
Sommerkål
1 stk
Magre kjøttpølser
400 g
Solsikke-/rapsolje eller margarin
1 ss
Salt
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om det ikke passer med grilling i dag, kan sommerkålen strimles og dampes i lettsaltet vann eller stekes i en stekepanne.
Kok opp poteter i lettsaltet vann og la dem småkoke i 15–20 minutter. Hell av vannet og skyll potetene i kaldt vann.
Skyll og finhakk vårløk. Grovhakk kapers. Bland sammen kokte poteter, drømmelett, vårløk og kapers. Smak til med paprikakrydder og eventuelt pepper.
Del sommerkålen i tynne skiver uten å fjerne stilken. Pensle den med litt olje eller margarin og krydre den med salt og pepper.
Snitt pølsene litt i skinnet. Grill eller stek pølser og sommerkål i 3–4 minutter på hver side. Pølsene skal være gjennomvarme og sommekålen lett gyllen og mør.
Server magre pølser med grillet sommerkål, lettkremet potetsalat og tomatsalsa.
150 g
Potetsalat: 200 g
Grillet sommerkål: 1/4 stk
Salsa: 1 ss
Energiinnhold: ca 410 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!