Magre pølser med grillet sommerkål og lettkremet potetsalat

Magre pølser med grillet sommerkål og lettkremet potetsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Evt. nykvernet sort pepper
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje eller margarin
Liste
Liste
Bilder
Småpoteter
300 g
Litt salt
Drømmelett
½ pakke
(Laktose)
Vårløk
1 pakke
Kapers
1–2 ss
Paprikakrydder
¼–½ pakke
Evt. nykvernet sort pepper
Sommerkål
1 stk
Magre kjøttpølser
400 g
(Sulfitt, Sennep, Laktose)
Solsikke-/rapsolje eller margarin
1 ss
Salt
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om det ikke passer med grilling i dag, kan sommerkålen strimles og dampes i lettsaltet vann eller stekes i en stekepanne.

Kok opp poteter i lettsaltet vann og la dem småkoke i 15–20 minutter. Hell av vannet og skyll potetene i kaldt vann.
Skyll og finhakk vårløk. Grovhakk kapers. Bland sammen kokte poteter, drømmelett, vårløk og kapers. Smak til med paprikakrydder og eventuelt pepper.
Del sommerkålen i tynne skiver uten å fjerne stilken. Pensle den med litt olje eller margarin og krydre den med salt og pepper.
Snitt pølsene litt i skinnet. Grill eller stek pølser og sommerkål i 3–4 minutter på hver side. Pølsene skal være gjennomvarme og sommekålen lett gyllen og mør.
Server magre pølser med grillet sommerkål, lettkremet potetsalat og tomatsalsa.
150 g Potetsalat: 200 g Grillet sommerkål: 1/4 stk Salsa: 1 ss Energiinnhold: ca 410 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!