Torsk med reker og byggrynsalat

Torsk med reker og byggrynsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Balsamicoeddik
  • extra virgin olivenolje
  • salt
Torskefilet
200 g
(Fisk)
Tomatpesto
½ pakke
(Egg, Laktose)
Lettrømme
½ pakke
(Melk, Laktose)
Tomatpesto
½ pakke
(Egg, Laktose)
Byggkorn
1 pakke
(Bygg)
Crispisalat
½ stk
Rødløk
½ stk
Agurk
¼–½ stk
Reker
1 pakke
(Skalldyr)
Extra virgin olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik
½ ss
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en rett man gjerne kan grille. Ha på tomatpesto, pakk fisken inn i aluminiumsfolie og grill den i 7–8 minutter på medium varme.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Kok byggryn som anvist på pakken. Hell vannet av når byggrynene er ferdig kokt, og avkjøl dem. Skyll dem gjerne i kaldt vann i et dørslag.
Riv crispisalaten i grove biter. Kutt rødløk og agurk i tynne skiver. Ha grønnsaker, bygg og reker i en bolle. Ha på olje og balsamico, vendt det godt sammen og smak til med salt og pepper.
Skyll fisken i kaldt vann og tørk den med kjøkkenpapir. Ha fisken i en ildfast for og pensle torskefileten med resten av pestoen. Sett fisken i ovnen og stek den i 8–10 minutter. Steketiden er avhengig av tykkelsen på fisken. Den er ferdig når den flaker seg lett ved et lite trykk.
Bland sammen rømme og tomatpesto i en skål.
Server ovsnbakt torsk med reker, byggrynsalat og rømmedressing.
God middag!