Grillet indrefilet av svin med hoisinglaze og krydderpoteter

Grillet indrefilet av svin med hoisinglaze og krydderpoteter

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Litt salt
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Marinert indrefilet av svin
300 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Hjertesalat
½ pakke
Tomat
1 stk
Appelsin
1 stk
Vårløk
½ pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne kjøttet sammen med noen hele fedd hvitløk og et par kvister rosmarin eller timian. Sett inn et steketermometer om du har, og stek kjøttet til det har 64 grader i kjernetemperatur. La kjøttet hvile seg opp til 68–70 grader.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Om været skulle klaffe, fyr opp grillen!
Skyll potetene, del dem i båter og ha dem i en ildfast form. Vend inn olje, salt og potetkrydder. Sett formen i ovnen og bak potetbåtene møre. Det tar omtrent 25–30 minutter.
Krydre kjøttet med litt salt og pepper. Stek eller grill det i 2 minutter på hver side. Legg det over i en ildfast form eller over indirekte varme på grillen, og la det steke i 15–18 minutter (se tips). Ta kjøttet ut av ovnen, pensle det med hoisinsaus og la det hvile i 5–10 minutter. Del det opp i fine skiver.
Skyll hjertesalatblader og rist av vannet. Riv salatbladene, del tomat og appelsin i grove terninger, og vårløk i tynne skiver. Ha grønnsakene på et stort fat eller i en salatbolle. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Server grillet indrefilet av svin med hoisinglaze, krydderpoteter og salat med appelsin.
125 g Poteter: 150 g Salat: Hoisinglace: 1 ss Energiinnhold: ca 430 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!