Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fullkornspenne
200 g
Litt salt
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Gulrøtter
½ pakke
Tomat
2 stk
Spinat
100 g
Rød pesto
1 glass
Rødløk
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv gjerne litt parmesan over retten.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Skrell gulrøtter. Del gulrøtter og løk i to og kutt dem i tynne skiver. Del tomatene i biter.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek gulrot og løk til løken blir blank. Ta grønnsakene ut av pannen og stek stek prinsessefileten i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Ha tomat, spinat, gulrot og løk i pannen. Stek det raskt sammen i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Server pasta sammen med kylling, grønnsaker og rød pesto. Vend gjerne alt sammen i gryta før du serverer.
God middag!