Pasta med pesto og kylling

Pasta med pesto og kylling

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Fullkornspenne
200 g
(Gluten)
Litt salt
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Gulrøtter
½ pakke
Tomat
2 stk
Spinat
100 g
Rød pesto
1 glass
(Egg, Laktose)
Rødløk
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gjerne litt parmesan over retten.

Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Skrell gulrøtter. Del gulrøtter og løk i to og kutt dem i tynne skiver. Del tomatene i biter.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek gulrot og løk til løken blir blank. Ta grønnsakene ut av pannen og stek stek prinsessefileten i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Ha tomat, spinat, gulrot og løk i pannen. Stek det raskt sammen i 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Server pasta sammen med kylling, grønnsaker og rød pesto. Vend gjerne alt sammen i gryta før du serverer.
God middag!