Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Hvitløk
- solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Blomkål
1 stk
Gulrøtter
½ pakke
Hvitløk
1-2 fedd
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Fiskekaker
480 g
Lettrømme
1 pakke
Sweet chili-saus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du ikke å grille? Stek grønnsaker og fiskekaker i en ildfast form ved 210 grader i 15–20 minutter.
Fyr opp grillen. Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Kutt blomkålen i to og deretter i skiver. Skrell gulrøttene og del dem i to eller fire avhenigig av størrelsen. Kjør sammen hvitløk og olje med en stavmikser. Pakk gulrot og blomkål inn i aluminiumsfolie, ha på hvitløksolje og grill grønnsakspakkene i 10–15 minutter, til grønnsakene er møre.
Bland sammen lettrømme og sweet chilisaus.
Grill fiskekakene på lav varme så de ikke brenner seg.
Server fiskekaker med poteter, grønnsaker og chilirømme.
God middag!