Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
- vann
Pasta
1 pakke
Gul løk
½ stk
Gul paprika
½ stk
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Kjøttboller
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Vann
1 dl
Tomatpesto
1 pakke
Salt
Sukker
1-2 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til tomatsausen med ditt favorittkrydder. Basilikum, oregano eller timian passer godt.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha på litt olje eller smør.
Finhakk løk og skjær paprika i terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Tilsett løk og paprika, og la det surre til løken er blank. Ha i kjøttbollene og la dem steke med i 3–4 minutter.
Ha hakkede tomater, vann og pesto over kjøttbollene. La det hele småkoke i 6–8 minutter, til kjøttbollene er gjennomvarme. Smak til med salt, sukker og pepper.
Server pasta med kjøttboller i tomatsaus.
God middag!